Новини та події

Клінч Форте - Наука великих врожаїв кукурудзи!

22.05.2015
Клинч Форте.jpg

При вирощуванні кукурудзи надзвичайно великої шкоди завдають бур'яни і, в результаті, це відображається прямими втратами врожаю. 
 
У різних ґрунтово-кліматичних зонах України у посівах цієї культури зустрічаються близько 200 видів, які конкурують з рослинами кукурудзи за поживні речовини, світло, вологу. Найпоширенішими бур'янами в агрофітоценозах кукурудзи є представники таких родин, як: айстрові, тонконогові, лободові, щирицеві, - особливо ті види, біологічні особливості яких такі самі, як у культури. 
 
Крім того, останніми роками в посівах кукурудзи постало питання контролю падалиці соняшнику. Найбільше це стосується падалиці соняшнику, стійкого до гербіциду Евролайтинг®, що практично не контролюється препаратами із групи сульфонілсечовин. 
 
Для одночасного вирішення питання із однорічними, багаторічними злаковими й дводольними бур'янами, в т.ч. падалицею соняшнику стійкою до д.р. імазетапір, імазамокс, в посівах кукурудзи, компанія «Альфа Хімгруп» розробила новий страховий гербіцид Клінч Форте (д.р. римсульфурон+флорасулам). Препарат селективний до культури до фази 7 листків та немає обмежень для культур в сівозміні. Гербіцид Клінч Форте застосовується сумісно з прилипачем Бустер, який розроблений для підвищення ефективності дії препарату.


Компанія «Альфа Хімгруп» бажає гарних врожаїв!


Усі новини та події

Публікації

Відгуки

Нам сподобалася дія препарату Альфа-Протруйник. Ми використовували його для протравлення насіння озимих зернових. Протру...

Літвіненко Вікторія Олегівна
Прогноз погоды в Києві » Україна
© 2013 ТОВ «Альфа Хімгруп»
Создание сайта — Webvision
Адреса:
вул. Горького, 172А, 10-й пов., Київ, 03680
Електронна пошта:
Будь-яке використання або копіювання матеріалів сайту може здійснюватися лише з дозволу автора і тільки при наявності посилання на alfachem.com.ua